Rettssikkerhet, rettspolitikk, barnerett og barnevern.

Klage på sakkyndig psykolog for utlevering på Facebook 2

Psykologen fornekter seg ikke.

Etter å ha vunnet saken legger psykologen ut om meg i det ene facebookinnlegget etter det andre som jeg skrev for en uke siden. Klage på sakkyndig psykolog for utlevering på Facebook 1

Jeg har klaget psykologen til fylkesmannen for brudd på taushetsplikten.

 

Til:

Helsetilsynet/Fylkesmannen i Oslo og Viken
Saksbehandler Fredrik Aasheim/Heidi Kristensen
 
Kopi:
Stortingets helse- og omsorgskomite
Advokat Petter Mandt
 
Fra
Irene Soerensen

                          

Viser til klage på psykolog Jannike Willoch saksnr. 2019/41364 vedlagt her er tilføyelser til klage.

Jannike Willoch var sakkyndig psykolog som utredet meg for barnevernet i 2008. Hun har i dag lagt ut 16 bilder av meg med fullt navn. Hun kaller meg løgner gjentatte ganger over 23 kommentarer. Ingenting er anonymisert. Hun navngir meg 10 ganger, og for sikkerhets skyld tar hun med begge navnene på meg. Både nytt og gammelt. Bildene hun poster er opp mot ti år gamle og flere av de kommer fra lukkede og hemmelige grupper fra 2011/2012, og er således private meldinger. Hvordan hun har fått tak i dette vites ikke, men det forsterker opplevelsen av å bli forfulgt av psykologen. Det oppleves som svært unormalt at en sakkyndig psykolog går etter meg i lukkede grupper og skjermdumper det jeg skriver og så publiserer det 10 år senere.
 
Helsepersonell og fagfolk har reagert på psykologens utspill og anbefalt meg å sende alt til Helsetilsynet. Er dette innenfor lovverket og iht GDPR for profesjonelle aktører for barnevernet/domstolene og autorisert helsepersonell?
 
Jeg setter Stortingets helse- og omsorgskomite ved leder og nestleder på kopi til orientering for notoritetens skyld, på 10 års klager på psykolog Willoch. Og for å følge opp at ikke enda en klage på psykologen henlegges av Fylkesmannen.
 
 
Med vennlig hilsen Irene Soerensen

 

I facebookposten som nå er slettet forteller psykologen sine venner at hun har vunnet injuriesøksmålet og vil gjerne forklare mine støttespillere hva en Kafkaprosess er(?)

Psykologen som tok fra meg sønnen min i 2008 som har forfulgt meg i 10 år og vunnet injuriesaken som kostet en million kroner skal forklare hva en kafka-prosess er.

 

Sparker nedover

Medieviter og professor i medievitenskap ved Universitetet i Bergen, Jostein Gripsrud bidrar med likes selvsagt. Han driver kanskje ikke med undervisning i etikk, moral og taushetsplikt i media for helsepersonell? Hva vet jeg – men han er altså professor.

En Kafkaprosess

Jeg skrev på Twitter at jeg var utsatt for en Kafkaprosess.  Gud forby at jeg opplever å bli forfulgt av en psykolog i 10 år som en kafka-prosess. Hun fulgte meg på Twitter og Facebook helt til jeg blokkerte henne for kort tid siden.

Psykologen lager liste over mine angivelige løgner. Hun påstår jeg har skrevet 22 løgner og har nummerert de.

Når psykologen kaller deg løgner

Jeg skal ikke gå inn på alle 22 punktene, det er så infantilt at det er pinlig. Men jeg lyver ikke, noe er nyanseforskjeller og annet er bagatellmessige tolkninger som er uvesentlig for kjernen i saken. Psykologen forstår ikke selv hvilket nivå dette er på.
For å ta noen eksempler, løgn nr 13, det skal være facebookvenninne, ikke venninne. Willoch redegjorde i sin vitneforklaring at det er en facebookvenninne som hun har hatt regelmessig kontakt med i 10 år.  Nr 14 skal være hekta på Irene Hov, ikke besatt, osv. Det samme kan sies om resten av de angivelige løgnene. Dette bruker psykologen for å utbasunere på nett at jeg er en løgner. Samtidig som hun fikk meg dømt for å kalle henne løgner. Det er sikkert deilig å hevne seg når man er en forsvarsløs psykolog.

Psykologen vil gjerne at mine venner skal lese 10 år gamle private facebook-kommentarer

«Folk som støtter Irene Hov mener at dommen og ankenekten er urettferdige, derfor anbefaler jeg dem å lese mine innlegg i denne tråden.»

Hvordan kan 10 år gamle kommentarer fra åpne såvel som lukkede fora på sosiale medier rettferdiggjøre at lagmannsretten nektet å behandle anken? Anken ble avvist fordi tvistesummen var for lav. Altså «bare» 45 000,-kroner. Uten å ta hensyn til saksomkostningene i tillegg på 900 000,- kroner? Willoch postet et utvalg av 8 – 10 år gamle kommentarer som er tatt ut av sin sammenheng.

Hvem lyver?

«Dette står ikke i den rapporten jeg har skrevet!»

Jo det står det i rapporten hun har skrevet. Ikke den hun leverte til retten, men den versjonen hun utleverte 3 dager senere til «noen» i 2008.  Det var antagelig en dårlig kladd men det var den som ble brukt i retten som grunnlag for at jeg mistet omsorgen for min sønn. Jeg vedla en anonymisert utgave av rapporten under rettssaken i mai 2019, men det var ikke Willoch fornøyd med. Hun leverte originalen uten å anonymisere mine barn og øvrig familie. En versjon hun hadde korrigert og pyntet på  flere ganger.

Det enste jeg ikke kunne bevise var at hun planla det

Poster 10 år gamle kommentarer jeg har skrevet i lukkede fora

Kommentarene er tatt ut av sin sammenheng og flere av de er fra lukkede grupper. Hvorfor er det ingen som spør seg hvor Willoch har fått tak i dette? Du skal være en dyktig stalker for å klare å grave opp ti år gamle private meldinger.

Denne nederste kommentaren skrev jeg på et lukket diskusjonsforum i 2011. Etter noen år bestemte forumet seg for å legge det ut offentlig. Jeg fikk ikke fjernet kommentarene mine før i 2016. Dette var aldri ment for offentligheten. I 2011 visste ingen hvor enormt offentlig alt du har skrevet på nett etter hvert ble. Dette bruker en sakkyndig psykolog til å fremstille min personlighet overfor mine følgere og støttespillere.

 

Publiseres private meldinger som aldri har vært ment for offentligheten

Denne kommentaren ble skrevet på en hemmelig gruppe med 4 medlemmer. En gruppe der vi fire fritt kunne si hva vi ville om barnevernsansatte og sakkyndig psykologer. Willochs facebookvenninne kom seg inn i gruppen med falsk profil og skjermdumpet alt jeg skrev og sendte det til Willoch. Det var i 2010. Psykologen bryr seg ikke engang om å sjekke opprinnelsen til bildene før hun pøser de ut på nett.

 

Sitater fra barnevernsansatte

Skjermbilde fra gruppen «Sitater fra barnevernsansatte» fra 2010, som den gangen hadde 4 medlemmer på det meste. Gruppen har vært hemmelig i alle år frem til høst 2019, Da ble gruppen gjort offentlig, og jeg fikk muligheten til å slette mine innlegg fra 2010. Det er kun postet ett innlegg der etter 2011, og det var høst 2019. Innlegget før der igjen er fra 2011.

Kommentarene derfra som er skjermdumpet i 2010 og i 2020 er å regne som mine private som psykologen publiserer for å høste sympati som «offer» for netthets. Det er kun hun selv og hennes venninne som sprer dette offentlig i dag. Hvordan skal vanlige folk beskytte seg mot slike psykologer?

 

 

 

Fremstiller meg som en som henger ut alle advokatene jeg bruker.

Etter at Willoch hadde stevnet meg skrev hun til min advokat og sa at jeg hengte ut alle advokatene jeg hadde brukt. I den hensikt at han skulle trekke seg fra saken. Først saksøker hun meg, deretter vil hun at jeg skal sitte uten advokat. Hun skrev at hun ikke ville si til noen at hun hadde skrevet til han og advart mot meg, og at han heller ikke trengte si noe.

 

 

Advokat John Arild Aasen

Var min advokat i omsorgssaken der Willochrapporten ble brukt i 2008.  Han tillot at rapporten ble ulovlig lagt frem i retten uten at Willoch vitnet og uten å protestere. Ikke noen andre vitner. Han lurte meg trill rundt. Dette legger psykologen ut for å vise at jeg henger ut alle  advokater.  

Hva sier disse postingene om psykologens etiske og moralske kompass?

Hvem har skrevet mobb en psykolog..? Hvorfor klistrer hun sånne kommentarer til meg?

 

Amund Lie avslutter tråden med å skjermdumpe fra min facebookprofil hvor jeg skriver om den 10 år lange forfølgelsen fra Willochs facebookvenninne og håper at nissen følger med meg på lasset.

Psykologens offentlige gapestokk

Facebookposten til psykolog  Willoch har stått offentlig fra 17 desember 2019 til forrige uke hvor Willoch slettet begge to.

Psykolog Willoch skrev 23 mars 2019 en post der hun fremstiller meg som et nettroll.

Hovedbildet har hun sladdet. Øvrige kommentarer fra meg hun poster ellers er ikke sladdet. Willoch fremstiller det som at det er jeg som har skrevet dette:

«med gitter og hengelås….. kast nøkkelen!!!»

«Ellers så kan hun vel kjøpe tau, og bruke det…»

 

Rett etterpå skriver hun at hun har saksøkt meg fordi jeg «sprer løgner» slik at hennes nettverk kobler kommentarene i bildet til meg.

«Så til de grader motbydelig!»

I diskusjonen som følger deltar den straffedømte venninnen som har kontaktforbud mot meg sammen med sympati og likes fra bla Jon Wessel Aas og Jostein Gripsrud.

 

       

«Her er litt mer snadder fra damen jeg saksøkte.»

Jeg vet ikke hvem Kjetil Korslund er. Annet enn det som står på nett, at han er anmelder og kritiker og fikk sparken som stortingsreferent i 2013 etter å ha kalt AUF leder Eskild Pedersen en «barneofrer».

Han kjenner ikke meg, allikevel skriver han at «Damen er gal, men ikke gal nok til å bli tvangsinnlagt».  

 

Birgit Hatlehol kobler Aftenposten kommentarene i hovedbildet til meg. Hun  lurer på om jeg er «en eller annen spik spenna gæren dame som har noen konspiratoriske tanker og at du er et tilfeldig offer? Forstår jeg deg riktig så har Aftenposten latt henne gå løs på deg på sine nettsider…»
Willoch benekter ikke det, men lar sine venner tro at det er jeg som har skrevet det som står i hovedbildet.

Psykologens tidligere utleveringer på Facebook ble omtalt av daværende Barneombud Reidar Hjermann i Aftenposten.

 

Støttespillerne og likerklikkerne er blant annet den forvaringsdømte ekstorpedoen i Bandidos, Ken Joar Olsen som jeg har skrevet om i Trollfabrikken.

 

 

 

 

Relatert:

1 kommentar

  1. Hege gullbekk

    Saksydige i bv har ikke nokk til å utale seg å få denne psykologen sparka fort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

© 2024 Irene Hov

Tema av Anders NorénOpp ↑